amenajari de lux

DESPRE NOI

Traim intr-un spatiu care trezeste sentimente in fiecare dintre noi. Acest spatiu aduce influente asupra vietii, starii de bine, modului in care facem fata provocarilor cotidiene. Acest spatiu trebuie sa fie armonios, sa aduca liniste interioara si, poate, un pic de bucurie. Cei care deja au inteles aceste lucruri sunt cu un pas mai aproape de fericire.

Noi transformam spatiul pentru ca tu sa te bucuri de el, fie ca este vorba despre o locuinta, un birou, o gradina, un restaurant, un bar, un club sau o vitrina a unui magazin. Echipa noastra aduce creatia artistica in cotidian, redandu-i fiecarui loc adevaratul sens.

In cei 10 ani petrecuti creand si executand proiecte in tari precum Italia, Spania, Franta, Grecia si Romania, am trecut de la simple proiecte la adevarate creatii, lucrand cu diferite culori, diferite materiale si o multime de tehnici noi, aducand astfel spatiului sentimente noi si imagini arhitecturale noi.

constructii de lux amenajari de lux amenajari de lux

Echipa noastra porneste de la primul colt gol al carnetului de schite, dar porneste cu o experienta de lucru vasta. Orice proiect este o incercare de a transpune sentimentele in cadrul spatiului care ne inconjoara.

Capteaza sentimentele si transforma-le cu ajutorul echipei noastre in spatiul tau cotidian.